Само в : Нареждане в МВР

Сподели статията с твоите приятели:

МВР е обърнато на политическа полиция.

Шефове на две главни дирекции инструктират подчинените си да не информират прокуратурата

Екипът на сталиниста Бойко Рашков, назначен от Румен Радев за вътрешен министър във временното правителство, забърква поредния скандал в МВР, научи Breaking.bg.

Този път директорите на две национални служби в министерството, по нареждане отгоре, привикват всички оперативни работници за инструктаж за борба срещу купуването на гласове. На полицаите им е наредено устно да събират сигнали за изборни престъпления само срещу една политическа сила, които веднага да се докладват на ръководството. На оперативните работници им е казано, че за тези сигнали не трябва да се информира прокуратурата, а незабавно да се завеждат преписки и да се правят „реализации“. Остава въпросът ако цялото МВР е впрегнато да работи само срещу една политическа сила, значи ли това, че на останалите партии е разрешено да купуват гласове и да си правят каквото искат ?

Какво ще каже по този въпрос сталинистът Рашков ? И неговият ментор Румен Радев ?

Днес Рашков обяви „мащабна операция“ срещу купуването на гласове в цялата страна. Според служители на МВР това е поредният кьорфишек на сталиниста с 12 тоалетни, апартаменти, вили, хасиенди и имения.

Изхвърлянията на Рашков бяха коментирани от бившия вътрешен министър Младен Маринов във Фейсбук.

За съжаление, за по-малко от 50 дни върнаха МВР в най-мракобесните времена на комунистическата Държавна сигурност. Презумцията за законност в МВР вече не съществува. Без доказателства, без данни за престъпления се изпълняват политически поръчки с една единствена цел – да бъде окалян опонентът, а почтените колеги да бъдат „хвърлени на кучетата“, написа Маринов.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *