Резултатите от изборите ще изненадат най-много опозицията

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: архив

Тя живее в свой балон

от изборите ще изненадат най много опозицията - Резултатите от изборите ще изненадат най-много опозицията
Проф. Антоанета Христова

Проф. Антоанета Христова пред БНР

До този момент „Великите народни въстания“ не стават събития. Те не носят значението на въстания. Звучи помпозно, предизвиква се внимание, но виждаме по-скоро пърформанси. Да си зададем въпроса за нивата на манипулация от страна на организаторите.

Има пакетирана агресия от страна на организаторите на протеста, а повечето хора са объркани от всичко, което тече като процеси. Очевидно организаторите държат да стъпят на такива реакции, а не на ясни послания, перспективи и визии за бъдещето. Протестът не дава отговори, хора са стресират от новините за него.

От ГЕРБ правят някои малки грешки – с по-крайни изказвания например, но като не реагират на провокациите, мътилката се утаява и водата се избистря. Въобще няма повишени нива на агресията, но повечето хора са объркани, защото не знаят кого да слушат.

Резултатите от изборите може би най-много ще изненадат опозицията. Тя живее в свой балон. У БСП има последователност от вярвания преди всички избори, че ще спечелят. Въжделенията им са дългогодишни. А движението им или го няма, или е назад.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *