Радостин Василев оглави правната комисия в НС, здравната – Симидчиев, бюджетната

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: архив

Парламентът одобри съставите на комисиите

Комисията по правни въпроси ще бъде оглавена от Радостин Василев от „Има такъв народ“, здравната комисия – от Александър Симидчиев от „Демократична България, а комисията по бюджет и финанси от Георги Ганев също от ДБ, решиха депутатите днес.

Членове на комисията по правни въпроси от ГЕРБ-СДС са Анна Александрова, Дани Каназирева, Радослав Чолаков, Николина Ангелкова и Александър Николов. От ИТН са Ива Митева. От БСП са Крум Зарков, Тодор Байчев и Филип Попов, от ДПС Хамид Хамид и Цветан Енчев, а от ИМВ е Николай Хаджигенов.

В комисията по здравеопазване членове от ГЕРБ-СДС са Григор Горчев, Даниела Дариткова, Лъчезар Иванов, Алисе Муртезова и Александър Александров. От ИТН са Силви Кирилов, Деляна Пешова, Александър Тодоров и Андрей Чорбанов. От БСП членове са Георги Михайлов, Илиан Йончев, Георги Гьоков. От ДБ е Катя Панева и от ИМВ е Валентина Василева.

В комисията по бюджет и финанси пък влизат от ГЕРБ-СДС Димитър Главчев, Делян Добрев, Румен Христов, Ирена Димова. От ИТН ще са Кирлив Симеонов, Живка Железова, Пламен Георгиев. От БСП са Румен Гечев, Богдан Боцев. От ДПС са Йордан Цонев и Сергей Кичиков, от ДБ е Мартин Иванов и от ИМВ е Мария Капон.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *