Публичното му присъствие е примитивна арогантност!

Сподели статията с твоите приятели:

Огнян Минчев, Фейсбук

 

Шоуменът Слави Трифонов ме е поставил в компания от колеги (с различни възгледи и поведение), за които твърди, че упражняваме свободното си слово “в полза на ГЕРБ”. В мрака на невежеството всички котки са сиви.

Това, че изказвам критични гледни точки за Трифонов, който се стреми да се преквалифицира от шоумен в политик – и по-точно се стреми да направи хибрид между двете – няма нищо общо с ГЕРБ. Към ГЕРБ отношението ми се изгражда на същата критична основа на професионално наблюдение, която формирам и към всички останали политически играчи на сцената.

Самият факт, че Трифонов си позволява да дава оценки на хора, чиято професия е да изследват политическия живот е още една проява на примитивна арогантност, с каквато се характеризира публичното му присъствие, с каквото и да се е хванал.

Понеже аз не съм специалист по турбо фолк и по лакърдии с червена точка, не съм се изказвал за постиженията на Трифонов в тези сфери.

Когато става дума за политика – нека господинът да бъде така добър да не прави забележки на хората, които си вършат работата като журналисти, коментатори и изследователи.

Колегите на новия политик знаят, че не бива да го правят – не го прави нито Румен Радев, нито Бойко Борисов, нито Ахмед Доган, нито Корнелия Нинова.

Сега какво? Трябва да привикваме, че новата звезда на политическия небосклон ще ни дава оценки между Тайсън кючек и Боят настана ли?

 

Източник: epicenter.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *