Протестът в Триъгълника на властта не стихва, прояви имаше и в Росенец (ВИДЕО) – България

Сподели статията с твоите приятели:

Пореден ден на протести срещу правителството на Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се провеждат в момента в София и още много от големите градове у нас. Исканията на хората са ясни и включват още електронно гласуване, както и това Доган и Пеевски да нямат властови лостове в паралелна държава, чрез които да влияят и “да раздават порции”.
Пред фонтана на президенството вече се събира множество, което скандира “Оставка”, ‘Мутри, вън” и “Гешев е позор”. Очаква се на трибуната доста хора да държат речи, които ще се предават на живо и в социалните мрежи.
Днес се навършват точно 2 месеца откакто в Росенец Христо Иванов и сие дебаркираха на плажа, където почетният председател на ДПС Ахмед Доган е вдигнал приказан палат, по-голямата част, от който е незаконен. Сараят му е ограден отвсякъде, има и частно пристанище, което също е незаконно. Иванов бе пресрещнат на плажа пред Сарая от гардове на НСО, които грубо го избутаха във водата, един от тях поруга и българския трибагреник. Това, както и показна акция срещу съветници на президента Радев отключиха лавината от протести, които не стихват, а напротив – увеличават се.
Днес в Росенец пак имаше събития, които да напомнят, че хората не забравят, но този път до плажа се стигаше с коли, защото достъпът е позволен – ВИЖТЕ ТУК.
Очаква се на 10 септември да има ново Велико Народно Въстание, което да събере много хора.
Днес един от водачите на протестиращите – Николай Хаджигенов, пусна интересно видео от колата си, иронизирайки премиера Борисов. 
Още много видеа и позиции на известни личности можете да видите по-долу. Сред клиповете има и неизлъчвани кадри на полицейска агресия срещу беззащитни хора.

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *