Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив

Сподели статията с твоите приятели:

Снимки: Трибюн

Полицията я спаси от линч

Неизвестна жена от Минск, Беларус, се опита да нападне лидера на ГЕРБ Бойко Борисов със статив. Тя бе отблъсната от хората около Борисов и само бързата намеса на полицията я спаси от линч от страна на насъбралото се множество симпатизанти на лидера на ГЕРБ.

1626343211 446 Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив - Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив1626343211 776 Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив - Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив

1626343211 715 Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив - Провокаторка от Беларус опита да нападне Борисов със статив

Русата жена показа близки отношения с критичната към ГЕРБ журналистка Миролюба Бенатова, като двете прекараха дълго време в разговори и усмивки, съобщава Tribune.bg.

Първоначално жената се представи като журналист от руска медия, а после от „Ал Джазира“, което се оказа лъжа след проверката от страна на полицията. Провокаторката, която отказа да даде документи за самоличност на полицаите, се оказа гражданин на Беларус.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *