Пресните гаджета Манолова и Хаджигенов заедно с леля им Татяна са на път да сътворят истинско чудо

Сподели статията с твоите приятели:

Мая Манолова и Николай Хаджигенов Снимка: фейсбук

„Изправи се! Мутри вън!“ може да се окаже първата група народни представители, която се разцепва още преди дори официално да е избрана

1617948494 700 Пресните гаджета Манолова и Хаджигенов заедно с леля им Татяна са на път да сътворят истинско чудо - Пресните гаджета Манолова и Хаджигенов заедно с леля им Татяна са на път да сътворят истинско чудо
Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

Войната между победителите продължава.

Пресните гаджета Манолова и Хаджигенов, заедно с леля им Татяна, са на път да сътворят истинско чудо в българския парламентаризъм.

„Изправи се! Мутри вън!“ може да се окаже първата група народни представители, която се разцепва още преди дори официално да е избрана.

Междувременно Стоилов и Зарков поискаха оставката на своя председател Нинова, в опит да настигнат колегите и да ги изпреварят, като се цепнат първи.

Очаквам всеки момент почтените братя от Зелено движение да сторят същото, когато разберат, че нищо от основните им приоритети като партия since 2009 не е приоритет на тяхното евентуално управление.

Самото мнозинство в НС е на път да се разцепи, след като четвърти ден подред една от спечелилите партии отказва по какъвто и било начин да каже и една официална дума по темата, дори под формата на чалга-куплет.

Неусетно заживяхме в интересни времена.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *