Премиерата на сгъваемия смартфон на Google изглежда е била отложена

Сподели статията с твоите приятели:

Тази седмица Google представи нов модел смартфон от среден клас (Pixel 5A), а есента очакваме дебюта на премиум флагманите Pixel 6 и Pixel 6 Pro (на изображението отгоре). Успоредно компанията разработва и първия си смартфон със сгъваем дисплей, който се очакваше още тази година, но изглежда е бил отложен. 

Проектът за сгъваемия Google Pixel ще се забави, твърди Yogesh Brar, цитиран от сайта 91mobiles.com. Няма никаква информация за кога е отложено представянето, но според източника може да видим тийзър за устройството по време на премиерата на Pixel 6 тази есен. Подобен похват често се използва от производителите, които искат да подгреят аудиторията за задаващите се нови продукти. 

Другата новина от същия източник е, че Pixel 6 и Pixel 6 Pro може да използват 33 W зареждане. Това би била сериозна крачка нагоре спрямо досегашните смартфони на компанията, които са с максимум 18 W зареждане. 

В последните дни обаче стана ясно, че тези устройства ще идват без включено в комплекта зарядно, следвайки примера на Apple и Samsung при флагманите. Така че, дори Pixel 6 да поддържа 33 W зареждане, зарядното за него изглежда ще се купува отделно. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *