Предстои бившите комунисти да закусят с полезните “десни” идиоти

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: архив

Как ли се чувства клетият Иван Костов? Докъде стигна творението му ДСБ? Да се прегръща с бившите комунисти. Ако това не е ОФ, не знам какво друго е?

1618546141 32 партия на простащината и на мутренския гьонсуратлък - Предстои бившите комунисти да закусят с полезните "десни" идиоти
Веселин Желев

Веселин Желев, фейсбук

Когато миналото лято Радев слезе от кабинета си сред тях с размахан юмрук и „Мутри вън“ на уста, им написах, че са отечественофронтовци. Тогава много народ ме псува. Главно такъв, който сам се възприема като „десен“. Що да видим година по-късно?

Консерваторът Атанасов няма нищо против прононсирани кадри на БСП като Бойко Рашков и Янаки Стоилов. Защото конюнктурните им интереси съвпадали. Как ли се чувства клетият Иван Костов? Докъде стигна творението му ДСБ? Да се прегръща с бившите комунисти. Ако това не е ОФ, не знам какво друго е?

Но интересното едва започва. Предстои бившите комунисти да закусят с полезните „десни“ идиоти. Да ги сдъвчат и после да ги изплюят – но само след като са им свършили мръсната работа. Сега можете пак да ме псувате. И след година пак да се окажа прав. Не че от това имам някаква полза.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *