Появи се първата реклама на Google Pixel 6

Сподели статията с твоите приятели:

Google вече повдигна завесата над смартфоните си Pixel 6 и Pixel 6 Pro, като обаче запази пълното им представяне за есента. Днес в YouTube вече е първата реклама на новите смартфони от висок клас на технологичния гигант, които за първи път ги разкриват в естествена среда, а не като 3D макети, и дават повече яснота как ще изглеждат на живо. 

В промо клипа акцентът е върху възможностите за персонализация и напасването на телефона към неговия собственик, което са акценти от Android 12 – новата версия на платформата, която ще се използва от моделите Pixel 6 и Pixel 6 Pro. 

За разлика от последните години обаче, серията Pixel 6 няма да има за цел само да покаже предимствата на софтуера от Google, а ще предлага и сериозно хардуерно снаряжение. Това ще включва разработен от компанията чипсет, подобрена камера и други нови екстри. 

Дизайнът също е съвсем различен спрямо досегашните устройства Pixel, като предстои да видим на живо колко изпъкнала е всъщност лентата с основната камера и ще бъде ли това неудобно за потребителя. 

Все още не знаем точната дата, на която Google окончателно ще обяви и ще пусне в продажба Pixel 6 и 6 Pro, но има спекулации, че това може да се случи на 19 октомври. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *