Появиха се първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S21 FE

Сподели статията с твоите приятели:

Galaxy S21 FE е един от по-интересните смартфони, които се очаква Samsung да представи през втората половина на годината като наследник на миналогодишния Galaxy S20 FE. Устройството ще бъде подгласник на флагман серията Galaxy S21, а днес имаме цяла галерия изображения, които вероятно ни разкриват как ще изглежда то. 

3D макетите тук не са официални изображения и идват от популярния в Twitter @onleaks, който често разкрива предпремиерно нови смартфони. 

От тях става ясно, че S21 FE ще напомня много дизайна на S21, но всъщност изпъкващата плочка на камерата ще се надига директно от корпуса, а няма да е част от рамката. Камерата е тройна.

се първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S21 FE - Появиха се първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S21 FE

За тялото се посочва, че ще бъде с метална рамка и най-вероятно матова пластмаса за гърба. Размерите са 155.7 x 74.5 x 7.9 мм и 9.3 мм при камерата.

Диагоналът на екрана вероятно ще бъде около 6.4″ с плоско покривно стъкло и с изрязан кръг за селфи камерата. 

1618373337 933 Появиха се първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S21 FE - Появиха се първи изображения на предполагаемия Samsung Galaxy S21 FE

Тепърва очакваме още подробности за Galaxy S21 FE, като остава да се надяваме, че корейците ще запазят сравнително атрактивната цена от миналогодишния S20 FE.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *