Появиха се изображения и информация за стилуса на Samsung Galaxy S21 Ultra

Сподели статията с твоите приятели:

Току-що Samsung официално потвърди, че на 14 януари ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S21, като според слуховете топмоделът Galaxy S21 Ultra ще е първият извън серията Note, който ще може да се използва със стилус S Pen. Днес имаме повече информация за писалката, както и нейни изображения.

Стилусът изглежда ще има малко по-различен дизайн от този на смартфоните Galaxy Note и по-скоро ще напомня писалката, която Samsung добавя към таблетите си. 

Тя няма да се прибира в корпуса на Galaxy S21 Ultra и ще се продава като отделен аксесоар за около 40 евро, твърди източникът. Освен това ще има поне два вида калъфчета за смартфона, които ще разполагат с гнезда за съхранението на S Pen. 

се изображения и информация за стилуса на Samsung Galaxy S21 Ultra - Появиха се изображения и информация за стилуса на Samsung Galaxy S21 Ultra

Стилусът за Galaxy S21 Ultra няма да има съвсем същите характеристики като този на Galaxy Note, но все пак ще разпознава силата на натиска, ще има бутон за различни команди, а също така ще разпознава жестове във въздуха.

Очакваме премиерата на моделите Galaxy S21 и други устройства на 14 януари. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *