Пловдив отново ще бъде домакин на Европейска зимна купа по тенис – Тенис – Мъже

Сподели статията с твоите приятели:

От 7 до 9 февруари 2020 Пловдив ще бъде домакин на мачовете от група „А” на Европейската зимна купа за девойки до 14 годишна възраст. България ще бъде представена в състав Йоана Константинова (ТК “Плевен-ПСК”, гр.Плевен), Елизара Янева (ТК “Стоянстрой”, гр.Пловдив) и Мария Рогачева (ТК “Пловдив 1981”, гр.Пловдив). Капитан на България е Георги Чочев.

Мачовете ще се играят в зала „Атаро Клима”, а състезанието ще се проведе със съдействието „АТАРО Клима” ЕООД, Българска Федерация по Тенис и ТК „Пловдив 1981″. Общо 8 отбора вземат участие на състезанието в Пловдив. Освен нашите момичета на кортовете в зала „Атаро Клима” ще видим тимовете на Австрия, Унгария, Италия, Словения, Швеция, Турция и Украйна. Първите два отбора ще се класират за финалите в от 20-ти до 22- ри февруари в Чехия.

За втора поредна година Пловдив ще бъде домакин на мачове от Европейска зимна купа. През миналата година зала „Атаро Клима” отново посрещна турнир за девойки до 14 годишна възраст. През миналата година от Тенис Европа изпратиха благодарствени поздрави за уникалната организация на „Атаро Клима” и турнирният директор Георги Чочев. Надпреварата пък бе сравнена като организация като от професионалния тур. И през тази година състезателите ще бъдат извозвани с три автомобила Тесла, на обяд ще има кетъринг от ресторант с най-високо. За всички участници и капитаните ще има много подаръци от партньорите на турнира.

През месец декември зала „Атаро Клима” бе домакин и на Държавното първенство на закрито за юноши и девойки до 14 г.

От 3 до 6 февруари националните отбори до 14 и 16 годишна възраст ще проведат подготвителни лагери в зала „Атаро Клима” в Пловдив.

Източник: gong.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *