Няма как от незаконно правителство и назначилия го Радев да очакваме справяне с кризите

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: архив

Влошаването на състоянието на държавата ще продължи и това вече няма как да бъде скрито зад празни приказки. Нито предотвратено от прегръдката на БСП и ДеБъ

как от незаконно правителство и назначилия го Радев да очакваме справяне с кризите - Няма как от незаконно правителство и назначилия го Радев да очакваме справяне с кризите
Георг Георгиев. СНИМКА: БНТ

Георг Георгиев, фейсбук

Няма как от противоконституционно правителство и назначилия го Радев да очакваме справяне с бежанска, здравна, икономическа и социална кризи.

Влошаването на състоянието на държавата ще продължи и това вече няма как да бъде скрито зад празни приказки. Нито предотвратено от прегръдката на БСП и ДеБъ.

Болниците се пълнят с всеки изминал ден, числата на заболелите от Ковид растат стремглаво, цените на режийните са в тавана, бизнесът е на предела си. Държавата вече не изплаща средства по мерките за помощ и стимулиране на компаниите. Допълнителните възнаграждения за работещия на първа линия медицински персонал са спрени. В центъра на столицата се забелязват все повече и по-големи групи мигранти, бежанските лагери са препълнени.

На фона на всичко това служебното правителство на Радев глуповато и некомпетентно мълчи или ангажира общественото внимание с никому нужни измислени скандали.

Утрешният ден е все по-близо, но все по-мрачен.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *