Нов MacBook Air с чипсет M2 и в различни цветове излиза в първата половина на 2022 г.

Сподели статията с твоите приятели:

До края на годината очакваме Apple да представи новите си лаптопи MacBook Pro с 14″ и 16″ mini-LED екрани, които ще се базират на чипсет M1X. През 2022 г. обаче се задава още един изцяло променен модел мобилен компютър от Apple – MacBook Air. За него компанията предвижда нов чипсет и нова визия в различни цветове. 

Новият MacBook Air ще използва чипсет M2 – следващото поколение на платформата на Apple, твърди @dylandkt в Twitter, който често споделя точна информация за бъдещите планове на американската компания. 

M2 ще бъде различен от M1X, който се очаква при тазгодишните MacBook Pro 14″ и 16″. 

Според източника този нов MacBook Air ще бъде пуснат в първата половина на 2022 г.

MacBook Air с чипсет M2 и в различни цветове излиза в първата половина на 2022 г - Нов MacBook Air с чипсет M2 и в различни цветове излиза в първата половина на 2022 г.

Припомням ви, че слухове за нов MacBook Air догодина се появиха още преди няколко месеца, когато чухме, че този лаптоп ще бъде с обновен дизайн в различни цветове, близки до тези на новия iMac. Според Джон Просър целта е Apple да направи по-цветни потребителските си серии (iMac, MacBook Air), докато моделите за професионално ползване (iMac Pro, MacBook Pro) ще останат с по-строги цветове.

Изображения – цък. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *