Нов ход на Samsung подсказва, че серията Galaxy Note може да остане в миналото

Сподели статията с твоите приятели:

Бъдещето на серията смартфони Galaxy Note все още е под въпрос, особено след като през 2021 г. стана окончателно ясно, че нов модел няма да има. За първи път от появата на първия Note през 2011-а. Днес се появи информация, че Samsung не е подновила запазената търговска марка “Galaxy Note”, а това подсказва, че вече може да сме видели последния смартфон под нея. 

В края на август южнокорейците са подновили в родината си регистрираните търговски марки на сериите си Galaxy S, Galaxy Z, Galaxy A и Galaxy M. Липсва обаче подобна заявка за серията Galaxy Note, отбелязва сайтът Galaxy Club. 

Разбира се, това не е категорично потвърждение на слуховете, че Galaxy Note 22 изобщо няма да има, но е подозрителна липсата тъкмо на тази серия. Особено на фона на всички въпросителни дали тя ще бъде продължена през 2022 г., след като през настоящата за първи път от 10 години не видяхме нов модел. 

ход на Samsung подсказва че серията Galaxy Note може да остане в миналото - Нов ход на Samsung подсказва, че серията Galaxy Note може да остане в миналото

Samsung по-рано тази година обяви, че не се е отказала окончателно от Galaxy Note и ще направи усилие да има нов модел догодина. Изглежда обаче шансовете това да се случи стават все по-малки. Компанията уверено налага смартфоните със сгъваеми дисплеи Galaxy Z, като при модела Fold дори беше въведен S Pen, макар и не със същата интеграция като при Note. Разликите между двете серии обаче се стопяват и в бъдеще може дори да видим вграждането на стилуса в корпуса на Galaxy Z Fold и Galaxy S. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *