Нов кадър потвърждава името Galaxy Z Fold 2 за новия смартфон със сгъваем дисплей на Samsung

Сподели статията с твоите приятели:

На 5 август очакваме няколко нови устройства от Samsung, като сред тях знаем, че ще бъде и нов модел смартфон със сгъваем дисплей. Апаратът ще бъде наследник на оригиналния Galaxy Fold, но вече чухме, че може да има промяна в брандинга и името да бъде Galaxy Z Fold 2. Днес нова снимка потвърждава това. 

Изображението се появи в Twitter и освен че потвърждава името Galaxy Z Fold 2 5G, от него става ясно, че досегашните слухове за промените в дизайна на модела са истина. 

кадър потвърждава името Galaxy Z Fold 2 за новия смартфон със сгъваем дисплей на Samsung - Нов кадър потвърждава името Galaxy Z Fold 2 за новия смартфон със сгъваем дисплей на Samsung

Вижда се значително по-тънката рамка около сгъваемия дисплей, както и селфи камерата, която вече е просто изрязан в екрана кръг, а не широк ноч в ъгъла. 

За втория Fold на Samsung се очаква да предлага и осезаемо по-голям външен дисплей, който обаче не се вижда на снимката тук. 

Премиерата е на 5 август, когато ще видим и новите смартфони Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra, както и още няколко устройства. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *