Новият The Frame на Samsung вече се продава в България

Сподели статията с твоите приятели:

Samsung обяви, че анонсираното по-рано тази година ново поколение на смарттелевизора им The Frame вече се продава в България. Моделът е част от т.нар. Lifestyle TV серия телевизори на корейците, като се предлага с размер на екрана до 75 инча. 

Kогато е включен, той е телевизор, а когато е изключен – изкуство – това е идеята зад The Frame, който има специален режим, превръщащ го в неотличим от картина на стената елемент от интериора.

Новият The Frame 2021 е с нов дизайн и е с 46% по-тънък профил спрямо предходното поколение, т.е. 24.9 мм. Възможни са три вида инсталация според спецификите на пространството – плътно до стената като картина, на артистичен статив-триножник или елегантна стойка, като новата стойка е по-висока и може да се съчетае със саундбар.

The Frame на Samsung вече се продава в България - Новият The Frame на Samsung вече се продава в България

Телевизорът дава достъп до Art Store, в който са събрани класики и съвременни шедьоври на изобразителното изкуство и фотографията. Потребителите имат неограничен достъп до галерията, от която могат да избират от над 1400 различни творби спрямо предпочитанията си и интериора на своя дом, обясняват от Samsung. 

Новият The Frame разполага и с по-голямо пространство за съхранение на изображения от 6 GB, в които могат да бъдат съхранени до 1200 снимки в UHD качество. 

1618228812 85 Новият The Frame на Samsung вече се продава в България - Новият The Frame на Samsung вече се продава в България

Този телевизор е част от инициативата на производителя “Going Green”. Това означава например, че опаковката му може да се превърне в практичен елемент от интериора, а освен това новият The Frame се предлага с дистанционно управление, което се захранва със светлина или чрез USB C зарядно и не изисква ААА батерии. 

Новият The Frame се предлага у нас от днес, 12 април, в размери 50″, 55″, 65″ и 75″ на цени между 2299 лв. и 5999 лв.

Подробности тук https://www.samsung.com/bg/lifestyle-tvs/the-frame/ls03a-50-inch-the-frame-art-mode-4k-smart-tv-black-qe50ls03aauxxh/. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *