Новите Galaxy Buds 2 на Samsung предлагат активна изолация на околния шум за 289 лв.

Сподели статията с твоите приятели:

Заедно с останалите си нови устройства на августовското си събитие Unpacked Samsung представи и слушалките Galaxy Buds 2. Новият модел е наследник на Galaxy Buds+ и предлага активна изолация на околния шум. 

Това са най-малките и най-леките слушалки Galaxy Buds досега, обявиха от Samsung. Всяка слушалка тежи по едва 5 грама, а кутийката им е с тегло 41.2 грама. 

Samsung добавя активна изолация на околния шум, която не присъстваше при моделите Buds и Buds+, като има три степени за силата й, така че все пак да има опция и да пропуска част от околния шум, ако ситуацията го налага. ANC функцията може да изолира до 98% от шума, твърди производителят. 

Galaxy Buds 2 на Samsung предлагат активна изолация на околния шум за 289 лв - Новите Galaxy Buds 2 на Samsung предлагат активна изолация на околния шум за 289 лв.

Слушалките имат два говорителя (за високите и за ниските честоти), както и система от три микрофона (два външни и един вътрешен), а освен качествен звук при слушане на музика и при провеждане на разговори, имат и способност за намаляване на шума от вятъра. 

1628766013 331 Новите Galaxy Buds 2 на Samsung предлагат активна изолация на околния шум за 289 лв - Новите Galaxy Buds 2 на Samsung предлагат активна изолация на околния шум за 289 лв.

Батерията на слушалките с включена ANC стига за 5 часа слушане на музика или 7.5 часа с изключена ANC, като калъфчето добавя още 20/29 часа съответно. 

Samsung Galaxy Buds 2 излизат в България на 27 август за 289 лв. в цветовете графитеносиво, бяло, маслиненозелено и лавандула. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *