Не те ли е срам да клечиш пред ДПС ? (ВИДЕО)

Сподели статията с твоите приятели:

Борисов с Десислава Танева.

Такова ниско продаваемо шоу като тези преговори аз не съм виждал, добави лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с поредните членове и симпатизанти на ГЕРБ, които са били арестувани без никакви причини от Бойко Рашков преди изборите.

„Вчера си изпуснах нервите, за което съжалявам“, заяви Борисов, недоумяващ какво се е случило. В Сливенско хората заявиха, че са ги предупреждавали, че ако подкрепят ГЕРБ ще бъдат махнати всички.

Човек от Твърдица разказа как са му дали да подписва протокол, а той е отказал. „Налага се да подпишеш протокол заради изборите. Три пъти ме предупреждават, полицейските коли постоянно при нас“, заяви човекът.

„Това изгради Христо Иванов със Слави Трифонов и Слави Трифонов. Христо това ли ти е реформата. Да се радвате, че променяте някакъв модел?!“, заяви Борисов възмутен от разказите на обикновените хора.

„Христо, радваш ли се на демократичните избори, които проведе? Това ли ти е реформата? Не те ли е срам да клечиш пред ДПС? Тоя модел, където налагате, ще видите къде ще ви доведе“, заяви Бойко Борисов по адрес на Христо Иванов.

Всички потвърдиха, че са викали само хората от ГЕРБ, но не и от другите партии. „Никой не ни даде копи какво сме подписали“, заяви Борисов.

Десислава Танева разказа как в деня на размисъл й се обадил мъж, представящ се от ДАНС, като тя предложила да е в офиса на ГЕРБ, но той отказал и дори заявил, че може на адрес да дойде. „След половин час в дома ми дойдоха две момчета, дадоха ми протокол, аз поисках да го снимам, те ми отказаха“, заяви депутатката от ГЕРБ Десислава Танева.

Такова ниско продаваемо шоу като тези преговори аз не съм виждал. Не знам Христо Иванов и неговата компания как се чувства с тези хора, които са в една кошница, Мая Манолова, Румен Овчаров, Татяна Дончева, Мустафа Карадайъ. Това, което правят в момента е забавно, но хората след това ще страдат. Днес Асен Василев казал, че ще съберат около 2 млрд. лв повече приходи, защото НАП и Митниците работят. Мислиш, че хората са забравили, че именно заради ковид кризата плащането на данъците беше отложено и това, което отчитате сега са приходите от миналата година“, заяви Борисов. Той припомни думите на Румен Радев, който заяви, че правителството на Борисов е „изцедило“ бюджета, а днес назначеният от него финансов министър казва точно обратното.

Борисов отново засегна темата за резкия спад на имунизацията, което ще се отрази на икономиката, но без ваксини те няма да дойдат. „Сега всички сте се огледали да фалирате или да приватизирате ББР. Харчите пари, които още не сте събрали, а при тази ниска ваксинация нищо няма да дойде в хазната. Тока поскъпна, газта поскъпна, което ще се завърти през бизнеса, ще завърти инфлацията и когато хората се усетят излъгани тези вече няма да ги има. Единствения човек, от който зависи нещо се казва Станислав Трифонов, който го няма на преговори и не носи никаква отговорност. Щели да правят плаващи мнозинства, едните пенсии ще искат, другите да приберат банката и никой няма да носи отговорност за нищо, докато източат държавата, както сме го виждали вече“, заяви Борисов.

Лидерът на ГЕРБ допълни, че Асен Василев вече е заложил 400 милиона от Плана за възстановяване в харчовете, но ако пък ЕК реши да не ги даде и ги обвърже с върховенството на закона, което не се отнася до прокуратурата, а до Зелената сделка, приемането на Северна Македония и още такива неща, по които те нищо не казват.

Те говорят определени глупости, че гледали програмата, ама коя програма. Нинова говори, че е против приватизаията на ББР и концесиите на магистралите, но после като гласуват в зала ще минат и без нейните гласове, защото за това ще им трябват 61 гласа, нека знаят хората“, заяви Борисов.

Десислава Танева допълни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България и никога до сега никой не е следвал хората с патрулки.

Ние и с машините в България сме първа политическа сила. 1% от чужбина Трифонов брои, за да спечели изборите“, заяви Борисов и допълни, че именно заради тези репресии обикаля градовете и ще завеждат дела.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *