Не мога да опровергавам всяка лъжа

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: фейсбук

Ако искате запалете къщата на „Секвоя“, но пуснете кръстовищата, заяви премиерът

Не мога да опровергавам всяка лъжа. Лъжата, която това трио е искало да използва на протестите, няма смисъл. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на обиколката си по Черноморието по повод публикувания запис с глас, подобен на неговия.

Премиерът коментира от джипа си и протестите. Според него всеки има право на демонстрация, но не и да пречи на хората да се движат по пътищата и да блокира кръстовища.

„Умолявам ви, правете каквото искате, ако искате запалете къщата на секвоя, но пуснете кръстовищата. Идват избори, всеки ще може да гласува. Това е демокрация. Представете си ние да загубим изборите и да почнем да затваряме кръстовища. Това ли е демокрацията“, обърна се премиерът към демонстрантите.

Тази сутрин премиерът започна обиколка на различни обекти в страната. Първо отиде с джипа си на строежа на газопровода „Балкански поток“ в Северна България. Заедно с него в колата пътуваше и шефът на „Булгартрансгаз“ Владимир Малинов. Той инспектира напредъка в реализацията на тръбата и строителството на магистрала „Хемус“. А след това отиде на Черноморието.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *