Наско Васильовски: Не е вярно, че 40 социалисти от район Триадица са напуснали БСП | |

Сподели статията с твоите приятели:

Непроверена и силно преувеличена е разпространената информация за напуснали партията си 40 социалисти от столичния район „Триадица“, твърди в пост във Фейсбук членът на БСП Наско Васильовски.

„Реалната ситуация за едната основна партийна организация в този район е не повече от двама –трима“, посочва софийският социалист.

„Работил съм с хората в района и другарите и няма как да остана безучастен към процесите, които са на общественото внимание в момента – че „БСП се превръща в авторитарна партия“, коментира Васильовски и уточнява, че според него това „обикновено клише“ се тиражира от Александър Вачев.

Вачев в председател на едната структура, за която медии твърдят, че се обезлюдява. Той бе кандидатът за кмет на БСП в „Триадица“ на последните местни избори. Източници от БСП коментират, че докато бил кандидат-кмет съвсем не бил недоволен от водената от Корнелия Нинова политика, нещо повече – на Бузлуджа бил плътно до нея.

Наско Васильовски подозира намеса на депутата Красимир Янков, който наскоро напусна парламентарната група на левицата и БСП: “Просто Янков си изтегля “силните козове” от БСП и осъзнава, че му остава да гастролира по три – четири сайта. Свива се до квартален функционер без партия. И става все по-креслив”.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *