Милиони ваксини стоят заради некадърен министър, искайте да се върне имунизацията

Сподели статията с твоите приятели:

Бойко Борисов

Ще върнем мандата, ако има трети избори държавата ще колабира

Цялата страна видя, че Кацаров е лъжеч, обаче Радев стои зад него, защото трудно се маха. Модела „Борисов“ както го наричат, Кацаров отдавна щеше да е махнат и щях да отида да се извиня на медиците от „Пирогов“ да върна директора. Същото е и с проф. Кантарджиев, всички които махнаха изнесоха пандемията“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и припомни, че ваксините ще бъдат пращани в Африка. Той подчерта, как е ходил да се моли в Брюксел за тези ваксини и се обърна към ГЕРБ да поискат в новия парламент да се възстанови ваксинационния процес.

Той призова всички да отидат да се ваксинират и допълни, че дори и той ще го направи. „След това ще има такива рестриктивни действия, както сега сме най-отворените, ще стане точно обратното. За да ми отмъстят затвориха зелените коридори, помните как се редяха хората“.

Борисов подчерта, че всичко обратно, което е говорил Румен Радев се случило през последните два месеца. Той даде за пример как са сложили на ДБ в ББР, сложили са си техни хора на всички ключови позиции. „Единственото успешно е да уволняват хора, които дори нямат нищо общо с ГЕРБ. Но с назначения като Кацаров, Спецов, Държавен фонд земеделие и още, видяха за подмяната“, допълни още Борисов.

По повод предложението на ИТН магистралите да се слагат на концесии, Борисов припомни, че това е била идея на НДСВ още преди много години, което означава, че като се тръгне до морето, всеки ще трябва да си плати такса на концесионера.

Борисов разкри, че Пята Аврамова е извикана на разпит, въпреки че е избрана за депутат. Той обяви, че ГЕРБ ще бъде опозиция и ако на партията и възложат мандат ще го върне.

При трети избори държавата ще колабира, прогнозира Борисов.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *