Магазинът за приложения AppGallery на Huawei вече има нов интерфейс

Сподели статията с твоите приятели:

Huawei обяви, че онлайн магазинът им за приложения AppGallery вече е с нов интерфейс. Този нов дизайн ще направи търсенето по-интуитивно, важното съдържание ще бъде по-видимо, навигацията ще бъде улеснена, а също така е предпоставка за по-добро сътрудничество на Huawei с локалните доставчици на приложения, обясняват от компанията.

От Huawei обявиха, че AppGallery е с потребителска база от над 500 милиона активни потребители месечно, а България е една от първите европейски страни, в които новият дизайн на магазина е достъпен.

В новия дизайн на AppGallery ще бъде давано предимство на местните тенденции, а редакционен екип ще се грижи за визуализирането на съобразени с тях приложения и игри, както и за съдържание с ценни идеи, съвети и специални селекции.

AppGallery предлага приложения в 18 категории, а на локално ниво компанията отличава приложенията на Банка ДСК, ПИБ, Пощенска банка, ЦКБ, ОББ, phyre, iCard, ePay, Теленор, A1 и VIVACOM, включително техните дигитални портфейли A1 Wallet и Pay by Vivacom, Happy Delivery, Foodpanda, Grabo, Bulsatcom, Vbox, Yellow Taxi, АБВ Поща и други.

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *