Крушарски все повече се насочва към битката за БФС – БГ Футбол – efbet Лига

Сподели статията с твоите приятели:

С разделянето на акциите в Локомотив Пловдив Христо Крушарски очевидно се доближава до още по-сериозно участие в битката за президентския пост в БФС. Той представи обща рамка на програма за управление пред „Мач Телеграф“ и призова за публична дискусия по основните проблеми на родния футбол с другите кандидати.

все повече се насочва към битката за БФС БГ Футбол efbet Лига - Крушарски все повече се насочва към битката за БФС - БГ Футбол - efbet Лига

Антон Узунов

Негови приятели и колеги от други клубове вече са му декларирали, че искат да го подкрепят. Поне 50 клуба изразяват одобрение към идеята да има нов кандидат, който да участва на конгреса освен Боби Михайлов, Димитър Бербатов и Христо Порточанов.

Самият Крушарски не е взел категорично решение, но е способен да излъчи силна кандидатура, която да прокара добрите идеи, които вече лансира. На водещо място сред тях е създаването на специален фонд, който да подпомага клубовете със заеми в хода на сезона.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник: gong.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *