Корнелия обижда цялата вътрешна опозиция в БСП

Сподели статията с твоите приятели:

Корнелия Нинова

Кои са тези хора вътре в БСП, които 4 години взимат пари, за да подкопават Вашия безценен партиен трон ?

Соня Колтуклиева, Фейсбук

Корнелия Нинова написа днес сърцераздирателен пост във Фейсбук.

Значи, Борисов бил плащал на младежите-социалисти от Перник, които искат оставката на лидерката си, която беше наречена от кмета-социалист на Перник “злобна и отмъстителна жена”?!

Корнелия обижда по този начин цялата вътрешна опозиция, ама в тази партия себеуважението вече е паднало под нивото на язовир “Студена” от най-сушавите дни.

Корнелия Нинова: “Да, господин Борисов, чувам викове за оставка пред „Позитано“ от хора, на които плащате четири години, за да ми вземат главата и да разбиват БСП отвътре, защото само нас не можахте да купите.

Интересно е, че в изброяването на имена днес пропуснахте най- големите си любимци в БСП, които в продължение на години захранвате с обществени поръчки, покупко- продажба на имоти, на горива. ВЕЦ-ове, назначения.

Като сте казали А, кажете и Б.

Едно знам със сигурност – и до Я да го изкарате, мен ме няма във Вашата азбука.”

Г-жо Нинова, ама и Вие като сте казали А, кажете и Б… кои са тези хора вътре в БСП, които 4 години взимат пари, за да подкопават Вашия безценен партиен трон и да разбият БСП. То, някои хора смятат, че Вие сте най-успешният Терминатор срещу БСП, но едва ли взимате пари за това. Аз поне не вярвам, ама не всички мислят като мен.

П.П. Кметът на Перник Ст. Владимиров: Корнелия Нинова се оказа злобна и отмъстителна жена, но не може да си позволи да ме изключи от БСП

08.01.2021 zapernik За Перник

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *