Корнелия Нинова: Поемаме курс към спечелване на парламентарните избори | |

Сподели статията с твоите приятели:

Благодаря ви за усилената и ползотворна работа през тези два дни. Моля предайте и нашата благодарност на всички социалисти в страната, които през последните месеци проведоха една съдържателна, макар и трудна кампания. Това заяви в заключителното си обръщение лидерът на БСП пред 50-ия Конгрес на партията.

Нинова Поемаме курс към спечелване на парламентарните избори - Корнелия Нинова: Поемаме курс към спечелване на парламентарните избори | |

В резултат на това започваме един нов 4-годишен цикъл. Имаме вече избран председател, Национален съвет, местни ръководства, в най-скоро време ще свикаме новия Национален съвет, за да предложа Изпълнително бюро и така напълно комплектувани да тръгваме към най-важното, което ни предстои – курс за подготовка на парламентарните избори и тяхното спечелване.

Още веднъж ви благодаря.

Моля предайте на всички в страната нашите поздрави и пожелания, да бъдат здрави, силни и енергични. Да вярваме в себе си, защото показахме за изтеклите четири години, че можем.

Предстои ни сега да покажем, че освен че можем да променяме себе си, ще променим и България. На добър час и към победа на парламентарните избори.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *