Кога тези двамата ще направят едно видео пред палата на главния държавен милиционер на Републиката ни?

Сподели статията с твоите приятели:

Дуетът толупи от ДБ.

По пътищата има повече билбордове на ДБ, отколкото пътни знаци

Асим Адемов, евродепутат ГЕРБ-ЕНП, Фейсбук

Откакто започна предизборната кампания, непрекъснато обикалям страната ни. По пътищата има повече билбордове на ДБ, отколкото пътни знаци. Който и сайт да отвориш, отсреща ти отскача ДБ. Във фейсбук платените публикации на ДБ са повече от гъбите след дъжд.

Ясно е като бял ден, че това не става с пари. Това става с много, много пари. Разбира се, знам, че те освен красиви и умни, са и неподкупни и некорумпирани. Но като не ми е ясно, се питам дали това внезапно финансово благополучие няма връзка с обажданията на един олигарх по телефона, или с желанието им да ликвидират специализирания съд и специализираната прокуратура и така да освободят от отговорност разследвани олигарси? Просто се питам, ако някой от ДБ знае, да ми отговори.

И с голям интерес чакам кога тези двамата ще направят едно видео пред палата на главния държавен милиционер на Републиката ни другаря Бойко Рашков и да го попитат каква е тази схема за спестяване на парички от заплатата си, за да си построиш къщичка с дванадесет тоалетни. Дали ще им стигне революционната им смелост? Ако някой от ДБ знае, да ми отговори.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *