Караянчева: След онзи запис ми идеше да скоча от някоя канара в Родопите | |

Сподели статията с твоите приятели:

Защо трябваше да потъна в небитието, да изчезна може би от лицето на земята заради едно изречение по мой адрес, което предполагаемият записван категорично и многократно отрича да е казвал? Отново казвам, че много тежко приех злорадството след онази публикация.

След онзи запис ми идеше да скоча от някоя канара в Родопите - Караянчева: След онзи запис ми идеше да скоча от някоя канара в Родопите | |

След онзи запис ми идеше да скоча от някоя канара в Родопите - Караянчева: След онзи запис ми идеше да скоча от някоя канара в Родопите | |

Това заяви от парламентарната трибуна председателят на парламента Цвета Караянчева на финала на над тричасовия дебат за нейната оставка. Минути след речта ѝ вотът на депутатите отхвърли предложението за предсрочното ѝ отстраняване от поста.

“Признавам, че имаше моменти, в които ми се искаше да изчезна, направо да скоча от някоя канара от Родопите, както и няколко месеца по-рано по мой адрес се изсипаха трудно поносими лъжи за катастрофата, в която пострадах”, заяви още Цвета Караянчева.

Тя добави, че “депутатите от БСП и ДПС известно време имитираха цивилизованост след появата в някои медии на едни записи, чиято автентичност продължава да не е доказана и до днес. Получих много обаждания и съобщения с подкрепа от представители на повечето политически сили – не публично, разбира се. Но те ми помогнаха в един тежък за мен ден. Бях благодарна. Днес разбрах, че са били фалшиви. Жалко!”

По думите й е трудно да си жена в политиката, “както вероятно добре знаете, г-жо Нинова. Намираме неподозирана сила да продължим”.

Караянчева попита народните представители дали са чували “архаичната дума „позорище“ – зрелище, сцена? Днес българският парламент е всичко това накуп”.

“Маските паднаха и предполагаемите записи бяха използвани за оръжие от парламентарната трибуна. Къде по точно е моята вина и защо не ви чувам да искате оставките на правителствените ръководители, чуващите се в същия недоказан запис”, обърна се още Караянчева към БСП. 

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *