Инвестицията в Николай Младенов е обречена на пълен провал и фиаско

Сподели статията с твоите приятели:

Александър Симов

Фейсбук

 

Инвестицията във фигура като Николай Младенов е обречена на пълен провал и фиаско. Той е човек без собствен авторитет, а подозирам, че дори и без собствени идеи.

 

Николай Младенов – това е апотеоз на безгръбначните, симфония на лакейството. Човекът е гъвкав като тайландска танцьорка. Заради това осъществи така леко трансфера си от СДС в ГЕРБ.

 

А след това беше послушна пионка на Бойко Борисов. Универсален слуга.

Заради това в първия кабинет на ГЕРБ той за няколко месеца беше министър на отбраната. Едва когато Румяна Желева се издъни грандиозно, той пое външната политика.

 

И там ще бъде запомнен основно като изпълнител на чужди поръчки. Защото какво точно спечели България от срещата на сирийската опозиция у нас?

 

Точно Младенов през нея ни сложи мишена на гърба и няколко месеца по-късно страната ни беше жертва на терористичния атентат в Сарафово. Ако някой си мисли, че изтеглянето му в чужбина е изпрало имиджа на този кариерист, трябва да ходи да се прегледа.

 

Американската преса да си го възхвалява колкото иска. Да си го вземат у тях за министър. И без това не са цъфнали и вързали

Източник: epicenter.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *