За по-малко от година „партиите на промяната“ натвориха в пъти повече глупости от „партиите на статуквото“

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: Нова тв

Замислете се, онези, които ковахте това, дали не бяхте предадени

1617948494 700 Пресните гаджета Манолова и Хаджигенов заедно с леля им Татяна са на път да сътворят истинско чудо - За по-малко от година „партиите на промяната“ натвориха в пъти повече глупости от „партиите на статуквото“
Виктор Димчев Снимка: фейсбук

Виктор Димчев, фейсбук

За по-малко от година „партиите на промяната“, също наречени „братство на почтените“ натвориха в пъти повече глупости от „партиите на статуквото“.

Изкуствени назначения на свои хора, любовници, близки, амери, сол ташаци, бивши бизнес партньори без грам опит, чужди ченгета от популярни разузнавателни отбори.
Почти цялата система на държавно управление и партийни конструкции вече се решават на индивидуални срещи по офиси и седенки, с точен марж на гласуваните услуги и заплащане.

Почти няма реформа, текст или закон, който да е претърпял каквато и да било промяна, въпреки което редица от вестниците на олигарси, богаташи и перекендета пишат, че това са чутовни крачки към някаква нормалност.

Замяната на някогашните минни барони със сегашните възобновяеми лордове е елементарна колкото кориците на Капитал в разрез.

Дотук стигнахме и продължаваме да копаем. Замислете се, онези, които ковахте това, дали не бяхте предадени. Колкото по-бързо си отговорите, толкова по-лошо ще замахнете към новия ред. А ще, ще замахнете, рано или късно, искате или не.

Да си знаете от човек, който е ял попарите.

– – –

Сегашното временно Народно събрание има легитимност, колкото е тази на настъпен мравуняк край бунище.

Толкова е срамно, че чак се учудвам как мислещи хора, доскоро известни със своята критичност към всичко случващо се, слушат пледоариите на толкова некадърни, безумни, тъпи и смешни представители, които искат напълно невъзможни неща.
Постоянно, всеки ден, се приемат правила, които едно на друго си противоречат.

За цяла година реформи е приет точно ПОЛОВИН закон, и то Изборния такъв.
Година и нещо революции доведоха до това пазарлъците да не ги прави мафията, а антимафията, която си е старата мафия с боя отгоре.

Резултатът ще е бой. Или сами, или ние ще ги почнем.
Да си знаете.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *