Добавки от 50 лв. към пенсиите ще има до края на годината – България

Сподели статията с твоите приятели:

Добавки от 50 лв. към пенсиите ще има до края на годината. Това стана ясно от думите на лидера на НФСБ Валери Симеонов.
“Нашето предизборно обещание вече е факт – при 250 лв. минимална пенсия, с добавката от 50 лв, която беше продължена до октомври, тя ще бъде продължена и до началото на следващата година, в момента минималните пенсии са 300 лв”, обяви той в ефира на БНТ.
Симеонов каза, че управляващата коалиция е стабилна и ще си свърши работата. По думите му в последните години България има прогресивно развитие с добри икономически показатели.
Той заяви, че подаването на оставка 6 месеца преди избори е безсмислено и би донесло само излишни разходи и загуби за държавата във всякакъв план.
“Всяко управление поражда недоволство. Всичко, което се прави в политически, обществен, икономически план, винаги може да се направи по-добре. Нормално е да се плати някаква цена, каква ще бъде цената ще разберем през месец март”, коментира Симеонов.
Лидерът на НФСБ каза още, че през последните 30 години не е имало толкова агресивни протести, както сегашните. Многократно е отправял покана към протестиращите за разговор, но не получавал отгов

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *