Дете на 10 мори по садистичен начин котета и кучета и ги яде в Козлодуй, напада и връстници с камъни (СНИМКИ 18+) – България

Сподели статията с твоите приятели:

За поредното зверство срещу животно сигнализираха загрижени хора. Потресаващото е, че иде реч за 10-годишно момиче, убило по особено жесток начин кученце. Това се е случило снощи в Козлодуй, а според хора от града това е било най-милото животинче, при това с големината на пинчер.

След като го убила, няколко пъти ходила и пипала и подритвала кученцето! Според децата, които я познават, тя системно убива малки котета, разпаря жаби и гълъби и ги яде сурови!
“Снощи, докато другите гледаха и снимаха бездиханното трупче, на мен не ми издържа психиката и ми стана зле, но тази сутрин го снимах! В понеделник с моя приятелка, която ми се обади и ми каза за кученцето, отиваме да подадем сигнал в Агенцията за защита на детето! Детето е агресивно и към други деца, гони ги с камъни! Не мога да повярвам, че десетгодишно момиченце е убиец!”, написа във Фейсбук групата “СТОП на Насилието над Животни” жена, която е станала свидетел на зверството.

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *