Дани Митов за ген Атанасов: Като цирков тюлен е. Има си номер – бута топка с носа през обръч | |

Сподели статията с твоите приятели:

Служебното правителство се превръща в предизборен щаб на президента Румен Радев и цели неговото преизбиране. Това каза на брифинг заместник-председателят на ПП ГЕРБ Даниел Митов.

„Президентът Радев и вътрешният министър Рашков не могат да простят на службите, че разкриха и разбиха руската шпионска мрежа. Нашата оценка, е че атаките срещу са именно заради това“, каза той.

Новата теза на ГЕРБ, обвързваща т. нар. шпионски скандал с подслушването на политици, което бе обявено от съпредседателя на Демократична България ген. Атанас Атанасов, а след това и потвърдено от служебния МВР министър Бойко Рашков и премиера Стефан Янев, съвпада с това, че точно вчера прокуратурата реши да пусне допълнителна информация по разкритията за шпионската мрежа с участието на висши държавни служители – в полза на Москва.

Митов коментира и действията на ген. Атанасов.

“Мине се не мине, идват избори и г-н Атанасов отново обявява, че някой е бил подслушван и после това не се доказва. Той е като старите циркови тюлени. Има си номер – бута топка с носа през обръч”, каза той по адрес на бившия си съпартиец – преди да се осъзнае като гербер, Митов бе член на ДСБ, а после пристана на куневата партия ДБГ.

За съпредседателя на ДБ говори и друго от младите остриета на Бойко Борисов.

“Г-н Атанасов има дълъг опит с конспирацията, подавайки на Петър Стоянов онзи неверен доклад заради който загуби изборите”, каза Тома Биков, известен със статията си “Карикатура на диктатор”, писана по времето когато и той бе член на ДБГ.

Според него твърденията за организирано подслушване на 32-ма опозиционни политици  били “нов Костинброд” и “активно мероприятие, организирано от двама милиционери от 90-те години” – Атанасов и Рашков”. Освен това го иронизира и че твърденията му били като от книгите на Дан Браун.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *