Даниел Митов към ДБ: С какво Слави е по-добър партньор | |

Сподели статията с твоите приятели:

С какво лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов е по-добър партньор от ГЕРБ – този въпрос отправи зам.-председателят на ГЕРБ Даниел Митов към “Демократична България” от страницата си във фейсбук.

Другото му питане е дали ДБ не е направила гибелна грешка, като нарече ГЕРБ токсична партия и отказа да води разговори с хората на Бойко Борисов.

Митов прогнозира, че след време ДБ ще си даде сметка, че се е превърнала в слуга на това, от което най-много се е страхувала.

Ето какво написа Даниел Митов във фейсбук:

Въпросът, който все по тежко стои пред Демократична България е: не направихте ли гибелна грешка, когато нарекохте коалицията ГЕРБ-СДС токсична и отказахте да водите разговори с нас. Днес започвате да берете плодовете на това решение и трябва да обясните на избирателите си, с какво Станислав Трифонов е по-добър партньор.

Твърдяхте, че Борисов действа авторитарно – вероятно Трифонов показва плурализъм и демократичност. Обвинявахте ни в задкулисие и непрозрачност – предполагам сте възхитени от публичния и прозрачен начин, по който ИТН съставя правителството си.

Атакувахте ни за договорки с ДПС – радвам се, че не откривате такива у Трифонов. Упреквахте ни за отношението ни към медиите – сега явно намирате отношението на лидерите на ИТН за възпитано и европейско. И още, и още…

Ще минат дни, седмици, месеци и Вие бавно и мъчително ще си дадете сметка, че сте се превърнали в слуги на това, от което най-много се страхувате. Побързайте с изводите, защото може да се окаже, че път назад вече няма.

Митов към ДБ С какво Слави е по добър партньор - Даниел Митов към ДБ: С какво Слави е по-добър партньор | |

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *