Георги Марков: Няма да участвам в изборите, не искам да ставам депутат | |

Сподели статията с твоите приятели:

Не желая да ставам депутат и няма да участвам в тези избори, обяви в четвъртък вечерта настоящият народен представител от гражданската квота на ГЕРБ Георги Марков. 

Марков Няма да участвам в изборите не искам да ставам депутат - Георги Марков: Няма да участвам в изборите, не искам да ставам депутат | |

“Не съжалявам, че станах депутат в това Народно събрание. Изградих страхотни приятелства, станах най-добрият депутат-екскурзовод в Унгария на много колеги. За 4 г. с никой в целия парламент не си казах крива дума, но най-важното – ПОЛУЧИХ ИСТОРИЧЕСКИ ШАНС ДА ГЛАСУВАМ В ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ СРЕЩУ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ. Гласът ми се оказа решаващ – с 10 на 9 гласа тя беше отхвърлена. ТОВА БЕШЕ ГЛАСУВАНЕТО НА МОЯ ЖИВОТ. Медии оповестиха решението в 14:00 ч., а Борисов я спря в 16:00 ч., след това хитро я прати на Конституционния съд и тя беше кремирана. България се отърва от третия пол, комитета ГРЕВИО и джендър идеологията” – написа в личния си Фейсбук профил Марков.

“Благодарен съм на Борисов и ГЕРБ за незабравимите форуми в зала „Арена Армеец“. Когато за пръв път се качих на трибуната и погледнах залата, трепнах, казах си: Боже, тези хора ще побеждават дълго на избори! Говорих от сърце и душа, както аз си мога, та дори и събудих Жан-Клод Юнкер на първия ред” – разказва Георги Марков. 

“Благодаря на Цветанов и Соколова, че ме каниха лектор на женските семинари на ГЕРБ – в Сливен, Велико Търново, Албена, Разград. Такива прекрасни герберки на различна възраст, от различни населени места, с различни професии, с одухотворени очи при пълни зали те карат да повярваш, че България ще е вечно жива. А вечерите бяха купони с такава атмосфера с песните на Веско Маринов, на каквито в живота си не съм присъствал. Казах на Борисов, че и Орбан няма такава женска организация.” – пише още бившият конституционен съдия. 

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *