В „Автомагистрали“ има „стая за спешна медицинска помощ“, но тя прилича по-скоро на помещение в хотел (СНИМКИ) – България

Сподели статията с твоите приятели:

В централата на държавното предприятие “Автомагистрали” има “стая за спешна медицинска помощ”, но тя прилича по-скоро на помещение в хотел, отколкото на такова в лечебно заведение. Това заявиха новите шефове на дружеството Валентин Вълков, Десислава Христова и Иван Станчев, които се включиха онлайн в пресконференцията на регионалния министър Виолета Комитова.
Снимка: bird.bg
Те го направиха именно от помещението, за чието съществуване първи съобщи сайтът bird.bg в своя публикация с богат снимков материал. По думите на Десислава Христова от нововписаното днес ръководство, бившият вече шеф Стоян Беличев сутринта наредил на сайта на “Автомагистрали” да се качи съобщение, че написаното в статията е лъжа.
Това съобщение вече е свалено, а тримата определиха определиха стаята като хотелска, тъй като в нея няма предвидените в заповедта на предишния директор медикаменти. Вместо това там е поставена двойна спалня, нови чаршафи, масажен душ, стекове минерална вода и безалкохолни напитки, както и шоколадови бонбони, пише bTV.
Снимка: bird.bg
 

“Ние сме тук и можем да ви покажем сами да прецените за какво става дума. Това е едно от малките неща, които се виждат в рамките на нашия кратък престой, но ви уверявам, че всичко ще бъде променено и ще се работи по един съвсем нов начин. Надяваме се политиката и политическата среда да бъде съвсем различна след 11-ти”, подчерта тя.

Снимки: bird.bg
 

Източник: Inews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *