Във всяка друга държава проф. Румен Гечев трябваше тези дни да излиза от затвора

Сподели статията с твоите приятели:

Гледайте Гечев и Виденов и помнете 10 януари 1997 година.

У нас стана водач на листата на БСП в Плевен

1611673585 188 Има ли нещо свято за християнската душа на Мая Манолова видео - Във всяка друга държава проф. Румен Гечев трябваше тези дни да излиза от затвора
Диляна Ценова Снимка: фейсбук

Диляна Ценова, фейсбук

Румен Гечев, извинете, професор Румен Гечев, е водач на листата на БСП в Плевен.

Ако страдате от къса памет, отворете Уикипедия – там пише, че професор Румен Гечев е бил министър на икономическото развитие в правителството на Жан Виденов. Неговата биография е единственият текст, в който ще срещнете “икономическо развитие” и “правителство на Жан Виденов” в едно изречение.

Във всяка друга държава, че дори и в Мианмар, професор Румен Гечев трябваше тези дни да излиза от затвора заради безпрецедентната икономическа криза, до която доведе България в периода 1995-1997 г. Но тук професор Румен Гечев е професор, депутат, беше водач на листата на БСП в Плевен за евроизборите, сега и за парламентарните.

Пиша ви всичко това, за да знаете, че когато Христо Иванов обяснява как Демократична България е отворена за сътрудничество с БСП, ако тя приеме един негов “списък с големи национални задачи”, той има предвид И професор Румен Гечев, който е водещият икономически експерт на БСП и водач на листа.

И когато ви казват, че Христо Иванов е лидер на дясна политическа сила, вие не им вярвайте.

Да не кажете после: защо не ни казахте.

 

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *