”Водим неофициални разговори с всички. С нагласата сме да има правителство” | |

Сподели статията с твоите приятели:

“Водим неофициални разговори, продължаваме да ги водим ги с всички. Ние сме с нагласата да има правителство”. Това коментира в сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от „Изправи се! Мутри вън!” Николай Хаджигенов.

„Ние сме избрани да свършим определена работа в Народното събрание, което означава и да съставим правителство в някакъв вид. Видяхте първите изследвания – над 60% от българите очакват да бъде съставено правителство именно от трите партии на протеста”, каза Хаджигенов.

Ако от „Има такъв народ” върнат мандата и се стигне до третия мандат, Хаджигенов смята, че дори и тогава трябва да се положат максимални усилия, за да има правителство, дори и то да съществува само до края на годината.

„Избори през 2-3 месеца изискват невероятен човешки ресурс, финансов да не говорим. Това е огромен ресурс. Скептичен съм също, че в тази ситуация на хората им се ходи на избори”, коментира депутатът.

Според него при евентуални избори, патриотите ще бъдат в следващия парламент, защото ще се обединят.

“Искаме ли ги обратно в парламента. За първи път от 15 години нямаме наци партии в Народното събрание”, посочи Хаджигенов.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *