ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ ще се явят заедно на изборите, лидерите няма да са в листите

Сподели статията с твоите приятели:

Снимка: НФСБ

Коалицията носи името „Български патриоти“

ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ подписаха днес предизборно споразумение за патриотична коалиция. Тя носи името „Българските патриоти“.

Така трите партии ще се явят заедно на изборите на 11 юли, след като никоя от тях не успя да влезе 45-ия парламент. Без лидерите в листите новата формация дава заявка да влезе в новото Народно събрание. Това бе предложението на лидера на ВМРО Красимир Каракачанов – патриотичните формации да се явят на изборите без техните отделни лидери.

Патриотичната коалиция се обединява около 10 основни принципа.

Водещи сред тях са: национално помирение и прекратяване на междуинституционалните войни; повишаване на доходите и пенсиите; мерки срещу монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; преодоляване на демографската катастрофа; недопускане на ДПС в управлението на България; независима и националноотговорна външна политика; защита на традиционното семейство и недопускане на еднополови бракове; прекратяване на социалния паразитизъм; въвеждане на образователен ценз при гласуване; децентрализация; нулева толерантност към корупцията; нов Обществен договор и други, посочват още от новата коалиция.

„Българските патриоти–ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“ дават заявка за работа в името на всеки български гражданин и категорично и непримиримо отстояване на националните интереси на България, допълват още от обединението.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *