Владимир Манчев с интересна история за запознанството си с Димитър Пенев – БГ Футбол – efbet Лига

Сподели статията с твоите приятели:

Бившият футболист на ЦСКА и националния отбор Владимир Манчев разказа интересна история за запознанството си с легендата Димитър Пенев. Той присъства на представянето на автобиографията на българския специалист.

Манчев с интересна история за запознанството си с Димитър Пенев БГ Футбол efbet Лига - Владимир Манчев с интересна история за запознанството си с Димитър Пенев - БГ Футбол - efbet Лига

Антон Узунов

„Трябва да разкажа за моята първа среща с Димитър Пенев, която се случи на базата в Панчарево. Тогава нямаше съблекални, а бунгала. Сега се промениха нещата (смее се). Отвлякоха ме от Пазарджик с един москвич и ме заведоха при него. Влизам в бунгалото, а той гледа през очилата, които е смъкнал малко надолу. Каза ми: „Здравей, моето момче. Аз съм чичо Пенев. Ти си наше момче. Ние ще ти дадем парички и няма да ходиш никъде“. Аз мигах на парцали пред него и след първата тренировка ме викна: „С левия крак много добре боравиш. Ляво крило ще те направим.“ Къде го видя този ляв крак? Не можах да разбера. В крайна сметка се получи добре, защото си оправих играта с левия крак. Много истории мога да разкажа за него. Винаги ми е дърпал ушите, когато е трябвало. Това е един от хората, на които вечно ще бъда благодарен, че ми даде път в големия футбол. Повярва и в още много млади футболисти, на които даде шанс. Заслужава най-голямото уважение и почит, които могат да му бъдат отдадени от всички нас. Искам да кажа, че за мен е велик човек. Винаги ще му бъда благодарен за това, което направи за мен. Винаги ще бъда горд, че съм бил негов състезател“, заяви Манчев.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник: gong.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *