Българските гимнастички с последно контролно преди олимпийските игри в Токио 2020 – Още спорт – Токио 2020

Сподели статията с твоите приятели:

Участничките на олимпийските игри в Токио 2020 Боряна Калейн и Катрин Тасева, както и ансамбъл жени в състав Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова и Ерика Зафирова проведоха днес официално контролно.

Грациите изиграха своите композиции пред погледа на президента на БФХГ Илиана Раева, пред двете вицепрезидентки на централата Мария Петрова, която е и президент на Техническия комитет по художествена гимнастика на Европейската гимнастика, и Невяна Владинова, пред Мария Гигова, член на Техническия комитет на ФИГ, и пред международния съдия Даниела Велчева и генералния секретар на БФХГ Росина Атанасова.

Деца от клубовете по художествена гимнастика Левски Триадица и Левски Илиана ги аплодираха и накрая им подариха цветя и плюшени играчки с логото на Олимпийските игри, пожелавайки им на “На добър час!”, късмет, успех и медали от Токио.

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник: gong.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *