България може да получи достъп до Disney+ не по-рано от лятото на 2022 г.

Сподели статията с твоите приятели:

Стрийминг платформата Disney+ отчете финансовите си резултати за последното тримесечие, с което обяви сериозен ръст в клиентската си база до 116 милиона спрямо 57.5 милиона година по-рано. Лошата новина не е за Disney, а за потребителите в Източна Европа, които все още нямаме достъп до услугата и това изглежда ще продължи да бъде така още известно време. От компанията са обявили, че стартът в региона се отлага. 

Плановете на Disney да пусне услугата в Източна Европа са били отложени и вместо в края на 2021 г. година, това ще се случи през лятото на 2022 г., обяви главният изпълнителен директор на компанията Боб Чапек. 

Причината за забавянето на старта тук е, че плановете вече са Disney+ да се разшири към допълнителни пазари, включително Средния Изток и Южна Африка, обяснява Чапек, така че цялостната експанзия ще отнеме повече време. 

може да получи достъп до Disney не по рано от лятото на 2022 г - България може да получи достъп до Disney+ не по-рано от лятото на 2022 г.

Лоши новини за феновете на Marvel, които вероятно са най-сериозната потенциална фен база за Disney+, тъй като услугата включва не само познатите филмови заглавия, но и редица нови сериали, базирани на комиксите, специално създадени за платформата.

Освен това наскоро Disney реши да пусне дълго чакания филм Black Widow на MCU успоредно по кината и в Disney+ срещу допълнително заплащане. За последното сега главната актриса и изпълнителен продуцент на филма, Скарлет Йохансон, съди Disney.  

Междувременно до края на годината се очаква HBO GO в България да бъде ребрандирана и изцяло променена, превръщайки се в HBO MAX. Няма обаче скорошна информация дали и този процес ще бъде отложен или всичко върви по план. 

Източник: nixanbal.com

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *