БФС прекрати договорите на Юруков и Атанасов с Левски – БГ Футбол – efbet Лига

Сподели статията с твоите приятели:

Живко Атанасов и Илия Юруков са поредните двама играчи на Левски, които напускат клуба. Техните взаимоотношения със “сините” обаче приключват по правен начин, след като Спортно-техническата комисия към БФС прекрати контрактите им заради неизплатени заплати. Ето какво написаха от футболната ни централа по случая:

“СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ Сф на Илия Йорданов Юруков –състезател по футбол, считано от 09.06.2021 година.

СТК констатира прекратяване на трудовия договор без предизвестие за неплатени месечни възнаграждения от ПФК „Левски“ на Живко Станиславов Атанасов –състезател по футбол, считано от 14.06.2021 година.

Заинтересованите страни може да подадат молба за вида на причината за предсрочно прекратяване на договора до Комисията за договорната стабилност при БФС в срок до 30 дни от предсрочното прекратяване на договора съгласно чл. 38, ал.6 от Правилника за договорите и трансферите на футболистите в системата на БФС.”

Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.

Източник: gong.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *