БСП – Шумен ще избират нов председател в къщата на осъден адвокат

Сподели статията с твоите приятели:

В дома на осъдения адвокат ще избират лидер на БСП.

Вотът в града се дирижира от сикаджията Малък Шошо

В Шумен съществува умален модел на паралелната държава, срещу която уж се бореше Корнелия Нинова. Ниновото БСП в града показва нагледен модел на това, как партията би правила избори един ден в държавата, ако Нинова остане председател, пише bgreporter.info.

В репортаж на bTV, от петък стана ясно,че шуменските социалисти ще избират нов председател в частни домове.

Това че не се знае общият брой на членовете в БСП, и колко ще е 50+1, едва ли има вече значение, след като в домашна обстановка, на ракийка със салатка, ще се гарантира тайната на вота на избирателите.

Bgreporeter.info реши да провери имотите, които услужливо, задушевено в ярък социалистически плам са предоставили, кухните, спалните и помещенията на своя дом за изборът на новия червен председател.

Още с първия адрес се натъкнахме на мина от информация, която кристално показва „честността“ гарантирана за тези избори в БСП.

На улица „Червена стена“ се намира домът на адвокат Ивелин Йорданов – член на ИБ на ОбС на БСП Шумен.

Тоест това е частен дом. Припомняме, че на 4 юни 2009 г., Йорданов е освободен от поста си общински съветник в града заради влязла в сила присъда подбуждане към лъжесвидетелстване, съобщава тогава съда. Докато присъдата тече Йорданов продължава да е член на БСП и заместник председател на партията в града.

Сега на Йорданов, се пада ролята на гарант честността и тайната на вота, на незнаен и до този момент брой социалисти.

От тези избори по-честни, здраве му кажи.

В петък лъсна поредния скандал в медиите, като първо в bTV, Елена Йончева разкри, че зад нейните сигнали за корупция няма нито един подпис на Корнелия Нинова. И допълни „Борбата на Нинова срещу Борисов е само на думи“.

Но да се върнем от трибуната на голямата политика, върху умаления модел на Нинова в Шумен.Драмата в БСП Шумен не е от вчера, тя започва още когато Иван Иванов става депутат с благословията на Нинова. Припомняме, че Иванов бе зам. -министър само за два часа в правителството на Пламен Орешарски. Краткият престой на този пост се дължеше именно на това, че в биографията на Иванов лъснаха съмнителни борчески петна свързващи го с групировката СИК в град Шумен. Иванов е известен в града като Малък Шошо.

– Шумен ще избират нов председател в къщата на осъден адвокат - БСП – Шумен ще избират нов председател в къщата на осъден адвокат
Иван Иванов-Малък Шошо

За Орешарски, Иванов се оказа далеч, по-голям морален проблем от Пеевски, и решението да се отърве от него бе взето за 1 час и 45 мин. Очевидно този факт не притеснява по никакъв начин Корнелия Нинова, която четири години в политическо съдружие с Иванов в Шумен, се бори срещу ГЕРБ и мутрите във властта.

Депутатите от БСП Иван Иванов и Йордан Младенов си уредиха и екзотична екскурзия до Залцбург с държавни пари, нищо, че се водеха „бойкотиращи“ парламента“ , пише на 26.02.2019 г., breaking.bg. Тогава отново под давлението на Нинова и нейните ПР акции, протежето и замина със слъжебни пари в чужбина, докато БСП бойкотираше работата в пленарна зала, като го прави и днес.

Тези два примера показват, еманация на морал, в моделът Нинова. Такава е паралелната партия, която налага в продължение на целият си мандат.

Това принуди кандидатите Красимир Янков и Валери Жаблянов да преустановят своето участие, в уговореният мач. Мач който предлагат Нинова и Добрев в опорочената кампания наречена „пряк избор за председател“ в партията.

Затова в надпреварата за днес останаха именно Нинова,която доведе партията до братоубийствена война продължила четири години, и Кирчо Добрев, който през 2009 бе уличен в фалшификации на изборите за Изпълнително бюро, и седмица след това ръководството на БСП бе прегласувано.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *