Борисов смени джипката с шкода и откри, че на Хемус никой не работи в петък в 5 и 10 | |

Сподели статията с твоите приятели:

Бившият премиер Бойко Борисов пак подкара кола по недостроената магистрала Хемус и констатира, че никой не работи в петък в 5 и 10, когато беше началото на живото му предаване по фейсбук. Този път Борисов беше зад волана на лимузина Шкода, а не в джипа Тойота на НСО.

“Няма един работник, застой и хаос”, констатира в началото на видеото лидерът на ГЕРБ и повтори това си заключение няколко пъти до края на видеото.

“Всичко е готово, но не пускат пътя, за да не ви платят и да не могат българите да карат по добри пътища”, каза Борисов на група работници на новата отсечка между Шумен и Търговище. Той каза, че строителите са на местата и без заплати, докато е оставил 800 млн. лв. на МРРБ, за да има пари за пътища, а кабинетът на Радев е прибрал парите в общия бюджет и не ги дава за изработеното.

Един от работниците му каза, че рано или късно всичко ще се оправи.

Борисов се пошегува, че сега кара “Шкода” и на спътниците им ще им е тясно. “Дразнеше ги джипът, но като имаше джип, виждате какво се построи. А сега нищо не се прави. Не само това, но не пускат и готовата магистрала, само и само да не видят хората какво сме направили. Оставили са 5-6 работника, колкото да казват, че не е спряна работата. До Шумен всичко е готово, осветление, мантинели, огради за диви животни. Защо не я пускат? От другата страна щеше вече да е доближила Търново, но е спряно. Помните като минавахме, че имаше стотици хора, които си изкарваха прехраната, стотици машини. Това е моделът Радев – застой и хаос, разруха!”, каза Борисов.

Той заяви, че “епидемията е изпусната от него и хората им, а сега искат мерки и това са парите на данъкоплатците. Но защо мерки, а не ваксинираха хората и
да работят, за да плаща бизнеса данъци и да имат хората работа и пари.” “Сега за една седмица не ваксинират толкова, колкото ние за ден. Как ще вдигаш доходите и растежа, Радев? С кое? С юмрука и това, че разпила партиите ли? Няма нито един работник? Защо не пуснаха готовата магистрала за туристическия сезон?”, попита Борисов гневно.

За това съм мечтал, от едната страна слънчогледи и по средата магистрала, забеляза пейзажа около себе си бившият премиер. 

“Не могат да се справят и с миграцията, и с инфлацията. По време на нашето управление изпреварихме по доходи Румъния, а сега дори няма план за въстановяване. Това ли им е
успехът?! Днеска някакъв казал, че сме били мафиотска структура – на най-голямата партия в България, първа в България? Да се погледнат какво правят, да кажат защо не пускат
магистралата, какво им пречи Северозапада и защо мъчат хората, само и само да не пуснат магистралата и да се види какво прави ГЕРБ”, продължи Борисов.

Застой и хаос – това донесоха Радев, Слави, а Тошко цял ден ме коментира. Какво ви пречи ГЕРБ, като имате мнозинство? Защо не си управлявате и ще харчим пак 100 млн. лв. за избори, като това е един лот на магистрала”, попита още Борисов и припомни, че е казал, че ще се пенсионира, щом стане “Хемус”. 

Това е благодарност за всички хиляди полицейски операции, които съм направил, показа още от обидата си Борисов.

Той коментира и отнената охрата от НСО и се възмути, че са взели охраната на патриарха: “Как не ви е жал за този човек поне? Шайката на Радев остава под охрана единствено – да го пази от народната любов ли?”.

“Чухте днес какво говорят – че може да има служебно правителство и след третите избори и това е, което винаги съм казвал – едноличното управление на Радев. Само, че то води до хаос и застой”, заключи за пореден път Борисов.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *