Борисов предлага нов кабинет с патерица в Софиямед | |

Сподели статията с твоите приятели:

Премиерът Бойко Борисов представя новото правителство на ГЕРБ в болница Софиямед, където вчера претърпя операция на коляното. Това ми е пета операция, всичко ми е ясно, обяви той, след като се появи с патерица пред бъдещите министри. 

Вице и министър на отбраната – символна длъжност, евроатлантическа насоченост, става лидерът на СДС Румен Христов. Министър на културата, най-добрият барабанист, завършил в Холандия – Калин Вельов. 

Любен Дилов става министър на туризма. Надявам се, тези сценаристи да кажат защо не те харесват. Лоши сценарий ли си писал, да кажат защо не те харесват, обяви Борисов.  А ти и по водните спортове и като културтрегер си много наясно с туризма, защото той е пропаганда, да кажеш, че нашето е по-добро от всичко останало”, обясни Борисов. 

Сашо Иванов, младо лице – министър на регионалното развитие, продължи той. “Не че не са се справили Нанков и Аврамова. Но да се види, че работя и мисля напред, обясни лидерът на ГЕРБ. 

Томислав Дончев, Екатерина Захариева, Кирил Ананиев, Десислава Ахладова, Красен Кралев, Красимир Вълчев запозват постовете си. Ивелина Василева пак е министър на околната среда и водите, Десислава Танева – министър на земеделието. Икономиката поема Жечо Станков, а Делян Добрев – енергетиката.  

“Утре ще ме изпишат. Пет операции са ми правени – 3 на едното, 2 на другото коляно. Ако нещо щеше да допринесе, да отида в парламента. Казвах още на Станишев – спри ги тея Мая и Корнелия, излез ти. Истерични, злобни жени. Сега те и Капон, и още двама мъже. Искат да викат и да направят патаклама в парламента”, обяви Борисов. Той призова и медиите да го забравят. 

Слави Трифонов сега трябва да говори. Можем да се подкрепяме, аз куцам с десния, той с левия крак, пошегува се Борисов при размяна на реплики с Любен Дилов-син. 

 

Очаквайте подробности!

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *