Борисов от Замъка в Малък Поровец към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана, бе? (видео) | |

Сподели статията с твоите приятели:

“Разбирам, че Тошко бил казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябва да е в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен”. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на живо в профила си във Фейсбук. Събитието се проведе в хотел “Замъка” в Малък Поровец, известен като “Замъка на ДПС”, тък като бе построен от бившия кмет на Исперих Бейсим Басри.

“Радев раздели държавата политически и то толкова тежко, че изпадаме в абсурдна ситуация”, коментира лидерът на ГЕРБ. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

“С ДПС, които уж президентът се кара, двете комисии, които определят бъдещето на България, регионалната и икономиката, са на ДПС”, изтъкна Борисов. “ДПС така се скараха с Христо Иванов. Тогава и ДПС си вдигна електората, и Христо Иванов си го вдигна. Сега правят същото, иначе нямаше как да им дадат двете, комисии, които определят бъдещето на България”, заключи Борисов.

Има тежка четвърта вълна, която ни залива, каза още Борисов  и добави, че днес се е обади на проф. Мутафчийски, за да му честити рождения ден. “Да са ни живи и здрави професорите, които имаме. Тези не знаят какво правят сега. Скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става”, обърна се той към служебния кабинет на Румен Радев.

Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала. Борисов каза още, че днес за първи път за пет години са поздравили Радев по повод решението му за Ф-16. “Трябваме да съберем цялата ескадрила. Имат 63 депутати от ГЕРБ-СДС и това е правилно. Аплодираме това ваше решение. А те ни обясняват, че са пратили писмо, но то не значело нещо. Ами като не значи нищо, не го пращайте”, добави лидерът на ГЕРБ.

“Такива лъжи се изсипаха по мой адрес. Толкова лъжи, не мога да повярвам колко добре го направиха. Но сега им блесна цялата същност. Какви са им кандидатите за министри и как само се карат за постове. И сега искат само актуализация, за да имат едни пари, които да похарчат”, каза още лидерът на ГЕРБ.

Според него в момента служебното правителство умишлено забавя да пусне един участък от магистрала “Хемус” и най-вероятно ще я пуснат по Никулден, за да кажат, че те са я построили, а не ГЕРБ.

“Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава”, каза Борисов за прощаване.

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *