Борисов обеща разширяването на Околовръстното на София да продължи, ако ГЕРБ спечели изборите | |

Сподели статията с твоите приятели:

Магистрала “Черно море” можеше да се направи и ще се направи. Но тогава всичкият трафик щепрез магистрала “Тракия” до Бургас, “Тракия” ще е претоварена заради трафика към Истанбул и Турция, ще въртят на Бургас към Варна. Тогава целият Север остава една провинция. Просто Северът ще умре. Неслучайно в момента Югът е три пъти по-богат от Севера. Затова ние мислим, че първо строим “Хемус”, паралелно с това до Видин пътя, тогава да се облекчи “Тракия”. Ще стане и “Черно море” магистралата, но никога не е станала и ако някой я построи, пак ще сме ние.

Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който в последния ден на кампанията направи оглед на нов пасарел на Околовръстния път на София заедно с кмета Йорданка Фандъкова.

“Обещал съм да завършим целия ринг около София. Остава да се направи участъкът от АМ „Струма“ до булевард „Цар Борис III”. Получим ли доверието на българите – и този ангажимент към софиянци ще изпълним. Проектите са готови, има финансиране и хората го очакват. Съмнявам се обаче, че правителството на Радев ще го направи. Те са добри в празните приказки и мрънкането, но не работят. И въпреки това заблудиха много хора. Лесно се забрави как изглеждаше София преди 15 години. Но разумът ще се върне”, каза още Борисов.

“Ако ГЕРБ спечели, машините от тука ги пращаме в отсечката от “Борис” до “Люлин”, заяви още Борисов относно разширяването на околовръстния път на столицата.

След това той посети Дивотинския манастир край Банкя и бе посрещнат от двама духовници от манастира. Борисов каза, че на общината са преведени пари за път до манастира и започва асфалтирането.

“Когато комунистите дойдат на власт, винаги посягат първо на църквата. И сега е така. Обвиниха владиците в нечисти сделки и спряха пътя до Кръстова гора. За радост, докато бяхме на власт, преведохме на общината авансово парите за отсечката до Дивотинския манастир. Иначе и тях щяха да пипнат. Всички дейности по трасето са подсигурени. Основата на пътя е заздравена, вторник започва асфалтирането, ще се почистят и канавките”, коментира той..

Източник: offnews.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *