Борисов може да е премиер за четвърти път

Сподели статията с твоите приятели:

Тома Биков

На президентските избори кандидатът на ГЕРБ ще победи Румен Радев, смята депутатът

Рано е да се каже дали Бойко Борисов ще се оттегли след парламентарните избори. Не изключвам възможността да станем свидетели и на четвърто управление на Борисов, той да е премиер за четвърти път. Борисов го бяха отписали и през 2013 г.. ГЕРБ ще оцелее. Това заяви пред NOVA депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Бойко Борисов трябва да бъде похвален за това, че носи отговорността за управлението в тези трудни за целия свят моменти. Това е достойно за уважение. По-лесният вариант беше да нямаме управление“, коментира Биков.

По думите му решението за затварянето на държавата през март е било правилно. Сега трябва да направим така, че болниците да имат капацитет да се справят с пандемията. Никой не иска нов локдаун, а и държавата няма никакъв интерес от това, посочи той.

Вероятно пандемията ще бъде част от предизборната кампания. Тези месеци се равняват на години. Това, че някой е излязъл да протестира, не означава, че в страната има революция или революционна ситуация. Социални протести няма да има, но това не означава, че хората ще преминат леко през тази криза, каза още депутатът.

Според него основен проблем в момента е, че обществото е много разделено.

На президентските избори кандидатът на ГЕРБ ще победи Румен Радев, заяви Биков.

Източник: breaking.bg

Facebook Comments
Сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *